Ik vind je geweldig
nu jij nog...

Voor een cursus moest ik pasgeleden familie, vrienden en (ex-)collega’s vragen naar mijn 3 beste kwaliteiten. Er kwam een behoorlijk lijst uit, maar de meest genoemde geven je al een aardig beeld van wie ik ben: ‘enthousiastic’, ‘honest’, ‘communication’, ‘execution’, ‘cheerful’, ‘straightforward’, ‘energetic’, ‘to-the-point’, ‘team player’.

Ik ben tot het irritante af georganiseerd, hou van lijstjes en vind het heerlijk om aan projecten te werken. Daardoor heb ik de verantwoordelijk gehad voor grote projecten en marketing budgetten tot zo’n 35 miljoen euro. Klinkt misschien indrukwekkend, maar als je het in het klein kunt, kun je het in het groot ook.

Met mensen uit andere landen werken heb ik altijd erg leuk gevonden, maar jet lags vind ik verschrikkelijk, daarom ben ik een kei geworden in virtual en remote team management.

En als je me niet op social media kunt vinden, zit ik heerlijk te genieten op onze boot, ben ik ‘real-time’ in gesprek met mijn vrienden of probeer ik in shape te blijven in de sportschool. Wil je me daar tegenkomen moet je wel geluk hebben, want zo vaak komt dat niet voor.

Wil je werken aan je naamsbekendheid, een nieuw product in de markt zetten of 'iets' met social media? Dat kun je gewoon zelf! 

Luister, wees eerlijk, oprecht, lever waarde, enthousiasmeer en verleidt. Of je nu een grote of kleine organisatie hebt, zelfstandige bent of jezelf wil promoten: doe het echt en doe het oprecht!

Misschien kan ik je hiermee helpen?

Als we even mailen
dan zijn we er zo achter.