Dáárom volg ik je niet terug op Twitter.

De tijd dat je iedereen die jou volgde, ging terugvolgen hebben we (al lang) achter ons gelaten. Maar toch wordt er nog steeds vaak teruggevolgd. Ik doe het ook, alleen niet altijd. Soms ben je gewoon niet de persoon die ik wil volgen, maar meestal zit er een andere reden achter.  1. Je hebt een ei als profielfoto. Ik connect graag met mensen (of bedrijven) en niet met eieren. Zorg voor een profielfoto (of logo).

  2. Je gebruikt ‘True Twit Validation’. Ik heb geen zin om aan jou te moeten bewijzen dat ik geen robot ben.

  3. In je eerste Tweet vertel je me dat ik volgers bij je kan kopen.

  4. Je Tweets zijn eigenlijk Facebook posts. Twitter en Facebook zijn 2 verschillende platformen, behandel ze ook zo.

  5. Je hebt al een aantal weken niet getweet. Blijkbaar heb je niets te vertellen?

  6. Je Tweet in een andere taal dan Engels of Nederlands. Ik ben niet van plan om Russisch of Chinees te leren om jouw Tweets te kunnen lezen.

  7. Je Tweet alleen maar over je eigen producten.


Wat is jouw reden om iemand niet terug te volgen op Twitter?
1 keer bekeken